De beste strandbars op Gran Canaria

12 november 2023
De beste strandbars op Gran Canaria

Als je op Gran Canaria bent, is het onmogelijk om niet te genieten van de prachtige stranden die het eiland te bieden heeft. En wat is er nou beter dan ontspannen op het strand terwijl je geniet van een verfrissend drankje? Daarom heb ik de beste strandbars op Gran Canaria voor je op een rijtje gezet!

1. Bikini Beach Club, Playa del Inglés

De Bikini Beach Club is een must-see voor elke strandliefhebber op Gran Canaria. Deze populaire strandbar ligt direct aan het strand van Playa del Inglés en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Je kunt hier genieten van een breed scala aan drankjes en snacks terwijl je ontspant op een van de comfortabele ligbedden. De sfeer is hier altijd geweldig en er zijn vaak DJ's die voor de perfecte beach-vibes zorgen.

2. Waikiki Beach Club, Meloneras

Als je op zoek bent naar een meer luxe ervaring, dan is de Waikiki Beach Club in Meloneras de perfecte keuze. Deze stijlvolle strandbar biedt een exclusieve sfeer en een adembenemend uitzicht op zee. Je kunt hier genieten van een breed scala aan drankjes en heerlijke gerechten terwijl je ontspant op een van de comfortabele loungebedden. De Waikiki Beach Club is ook een populaire plek voor feesten en evenementen.

3. Coco Loco Beach Bar, Puerto Rico

De Coco Loco Beach Bar in Puerto Rico is een populaire plek onder zowel toeristen als locals. Deze gezellige strandbar biedt een ontspannen sfeer en een prachtig uitzicht op de baai van Puerto Rico. Je kunt hier genieten van een breed scala aan drankjes en heerlijke snacks, waaronder de beroemde cocktails van de bar. De Coco Loco Beach Bar organiseert ook regelmatig live muziek evenementen en feestjes.

4. Beach Club Oasis, Maspalomas

De Beach Club Oasis is een van de meest populaire strandbars in Maspalomas. Deze gezellige bar ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de duinen van Maspalomas. Je kunt hier genieten van een breed scala aan drankjes en heerlijke gerechten, waaronder verse visgerechten. De sfeer is hier altijd geweldig en er zijn vaak DJ's die voor de perfecte beach-vibes zorgen.

5. Anfi Beach Club, Anfi del Mar

De Anfi Beach Club in Anfi del Mar is een van de meest exclusieve strandbars op Gran Canaria. Deze stijlvolle bar biedt een luxe sfeer en een prachtig uitzicht op zee. Je kunt hier genieten van een breed scala aan drankjes en heerlijke gerechten, waaronder verse visgerechten. De Anfi Beach Club is ook een populaire plek voor feesten en evenementen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje op het strand of een feestje met vrienden, er is altijd wel een strandbar op Gran Canaria die aan jouw behoeften voldoet. Dus waar wacht je nog op? Pak je zwemkleding en hoofd naar een van deze fantastische strandbars!

En als je nog meer wilt ontdekken op Gran Canaria, bekijk dan onze andere artikelen over het eiland!