Ontdek het nachtleven van Gran Canaria: de beste uitgaansgelegenheden op het eiland

3 oktober 2023
Ontdek het nachtleven van Gran Canaria: de beste uitgaansgelegenheden op het eiland

Als je op zoek bent naar een bruisend nachtleven, dan is Gran Canaria de perfecte bestemming voor jou. Het eiland biedt een breed scala aan uitgaansgelegenheden voor alle leeftijden en smaken. Van chique cocktailbars tot hippe nachtclubs, er is voor ieder wat wils. In deze blogpost laten we je de beste uitgaansgelegenheden op Gran Canaria zien.

Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria is de grootste stad van het eiland en biedt een gevarieerd nachtleven. De stad heeft een breed scala aan bars, clubs en discotheken, dus er is voor ieder wat wils. Hier zijn enkele van de beste uitgaansgelegenheden in Las Palmas de Gran Canaria:

1. Pacha Gran Canaria

Pacha staat wereldwijd bekend om zijn nachtclubs en Gran Canaria is geen uitzondering. Pacha Gran Canaria is gelegen in de populaire wijk Playa del Inglés en biedt een chique en exclusieve sfeer. De club heeft verschillende dansvloeren met verschillende muziekstijlen, van house tot techno tot pop. De club is open tot in de vroege uurtjes en is een must-visit voor iedereen die van een goed feestje houdt.

2. Café del Mar Gran Canaria

Café del Mar is een wereldwijd bekend merk dat bekend staat om zijn relaxte sfeer en chill-out muziek. Café del Mar Gran Canaria is gelegen aan de kust en biedt een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Bezoekers kunnen genieten van een cocktail terwijl ze luisteren naar de relaxte muziek die Café del Mar zo beroemd heeft gemaakt.

3. Chinawhite Gran Canaria

Chinawhite is een exclusieve nachtclub die bekend staat om zijn VIP-service en chique sfeer. De club is gelegen in het hart van Playa del Inglés en biedt een breed scala aan muziekstijlen, van house tot R&B. Chinawhite is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een exclusieve nachtclubervaring.

Maspalomas

Maspalomas is een populaire badplaats op Gran Canaria en biedt een breed scala aan uitgaansgelegenheden. Hier zijn enkele van de beste uitgaansgelegenheden in Maspalomas:

1. Pacha Maspalomas

Pacha heeft ook een locatie in Maspalomas en biedt dezelfde chique en exclusieve sfeer als de locatie in Las Palmas de Gran Canaria. De club heeft een groot terras met uitzicht op de oceaan en biedt een breed scala aan muziekstijlen, van house tot pop.

2. Kasbah

Kasbah is een van de grootste uitgaansgebieden in Maspalomas en biedt een breed scala aan bars en clubs. Hier vind je verschillende muziekstijlen en een feestelijke sfeer. Kasbah is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een groot feest.

3. Aqua Ocean Club

Aqua Ocean Club is een van de nieuwste clubs in Maspalomas en biedt een luxe en exclusieve sfeer. De club heeft een groot zwembad met uitzicht op de oceaan en biedt een breed scala aan muziekstijlen, van house tot R&B. Aqua Ocean Club is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een luxe nachtclubervaring.

Puerto Rico

Puerto Rico is een populaire badplaats op Gran Canaria en biedt een bruisend nachtleven. Hier zijn enkele van de beste uitgaansgelegenheden in Puerto Rico:

1. Amadores Beach Club

Amadores Beach Club is een van de meest exclusieve uitgaansgelegenheden in Puerto Rico. De club is gelegen aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Amadores Beach Club heeft een luxe en chique sfeer en biedt een breed scala aan muziekstijlen, van house tot R&B.

2. Pacha Puerto Rico

Pacha heeft ook een locatie in Puerto Rico en biedt dezelfde chique en exclusieve sfeer als de locaties in Las Palmas de Gran Canaria en Maspalomas. De club is gelegen in het hart van Puerto Rico en biedt een breed scala aan muziekstijlen, van house tot pop.

3. Linekers Bar

Linekers Bar is een populaire bar in Puerto Rico en biedt een feestelijke sfeer. De bar heeft verschillende tv-schermen waar sportevenementen worden uitgezonden en biedt een breed scala aan drankjes en muziekstijlen.

Gran Canaria is een geweldige bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een bruisend nachtleven. Er zijn tal van uitgaansgelegenheden op het eiland, van chique nachtclubs tot feestelijke bars. We hopen dat deze blogpost je heeft geholpen bij het kiezen van de beste uitgaansgelegenheden op Gran Canaria. Veel plezier!