Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
1 juli 2024
Playa de Veneguera: afgelegen, natuurlijk en authentiek strandparadijs op Gran Canaria. Ontspan, wandel, proef lokale gerechten. Ontdek het nu!
 
26 juni 2024
Ontdek de betoverende schoonheid en rijke geschiedenis van Faro de la Isleta op Gran Canaria, een must-see bestemming.
 
21 juni 2024
Ontdek de verborgen schat van Gran Canaria: Presa de las Niñas. Rust, natuurlijke schoonheid en avontuur wachten op je.
 
16 juni 2024
Ontdek het verborgen paradijs van Playa de Venecia op Gran Canaria, met prachtig strand, kliffen en watersporten. Perfecte ontsnapping aan drukte.
 
11 juni 2024
Ontdek de smaken van Gran Canaria op Mercado de Vegueta: een levendige markt vol lokale delicatessen, ambachtelijke producten en traditionele gerechten.
 
7 juni 2024
Geniet van lokale likeuren op Gran Canaria bij traditionele bodega's en tavernes, met uitzicht op zee en leer de kunst van likeurbereiding. Cheers!
 
3 juni 2024
Geniet van adembenemend uitzicht bij Mirador de la Sorrueda op Gran Canaria. Wandelen en fotografie mogelijk. Must-see bestemming!
 
30 mei 2024
Ontdek het verborgen juweel Playa de Bocabarranco: rust, natuur en Canarische ervaring op Gran Canaria.
 
26 mei 2024
Ontdek de pracht van Iglesia de San Juan Bautista, een architectonisch meesterwerk op Gran Canaria met een rijke geschiedenis. Must-see locatie!
 
22 mei 2024
Ontdek de adembenemende Mirador de Balcones op Gran Canaria voor een onvergetelijke ervaring. Maak prachtige foto's en geniet van het uitzicht.
 
18 mei 2024
Ontdek de prachtige rivieren van Gran Canaria: van groene kloven tot indrukwekkende watervallen. Tips voor een geslaagde verkenningstocht.
 
10 mei 2024
Ontdek de magie van Las Canteras: gouden zand, helder water, levendige promenade. Must-visit strand op Gran Canaria.
 
6 mei 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid en geschiedenis van Acantilados de Guayedra op Gran Canaria. Eeuwenoude kliffen vol flora en fauna.
 
2 mei 2024
10 geweldige koffieplekken op Gran Canaria, van biologisch tot authentiek Italiaans, voor elke koffieliefhebber wat wils! 🌴☕️
 
28 april 2024
Ontdek de pre-Spaanse geschiedenis en traditionele ambachten van de Canarische Eilanden in het Museo Canario. Bezoek het nu!