Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
24 april 2024
Ontdek de beste lokale delicatessen op Gran Canaria: zeevruchten in Puerto de Mogán, Canarische gerechten in guachinches, tapas in Las Palmas en traditionele desserts. Geniet van de culinaire schatten van dit prachtige eiland!
 
20 april 2024
Ontdek de betoverende schoonheid van Mirador de la Cruz de Tejeda op Gran Canaria: adembenemend uitzicht, spectaculaire zonsondergangen en wandelmogelijkheden. Must-see!
 
16 april 2024
Top 5 golfbanen op Gran Canaria: Anfi Tauro, Salobre, Meloneras, Real Club de Golf de Las Palmas en El Cortijo Club de Campo. Perfect voor een onvergetelijke golfvakantie!
 
12 april 2024
Ontdek de bruisende festivals op Gran Canaria: van Carnaval in Las Palmas tot Gay Pride in Maspalomas en traditionele vieringen in Agaete.
 
8 april 2024
Gran Canaria biedt prachtige plekken om te paardrijden, zoals Parque Natural de Pilancones, Dunas de Maspalomas en Roque Nublo. Ontdek het adembenemende landschap.
 
4 april 2024
"Mirador de la Cumbre de Gran Canaria biedt adembenemend uitzicht op het eiland, avontuurlijke activiteiten en lokale gerechten."
 
31 maart 2024
Playa de El Cabrón op Gran Canaria is een betoverend strand met kristalhelder water en een indrukwekkende onderwaterwereld. Perfect voor strandliefhebbers en snorkelaars.
 
27 maart 2024
Ontdek de prachtige Dunas de Maspalomas op Gran Canaria: zandduinen, wandelpaden, strand, vogels en heerlijk eten. Een must-see!
 
23 maart 2024
Playa del Burrero op Gran Canaria is een paradijselijk strand met ongerepte schoonheid, watersportmogelijkheden, lokale keuken en een charmant vissersdorpje.
 
19 maart 2024
Ontdek de adembenemende bergen van Gran Canaria: Roque Nublo, Pico de las Nieves, Barranco de Guayadeque, Caldera de Bandama en Natural Park of Tamadaba.
 
15 maart 2024
Playa de las Canteras: het paradijs op Gran Canaria! Gouden zand, helder water, surfen en prachtige zonsondergangen. Een must-visit strand!
 
11 maart 2024
Ontdek de cultuur van Gran Canaria: historisch centrum, traditionele dorpen, architectuur, dans, keuken en festivals.
 
7 maart 2024
Ontdek adembenemend uitzicht vanaf Pico de las Nieves op Gran Canaria. Hoogste bergtop, wandelingen, en pittoreske omgeving. Een must-see!
 
3 maart 2024
Top 5 snorkelplekken Gran Canaria: Playa de Amadores, Playa de los Cristianos, Playa de las Canteras, Playa de Mogán, Playa del Cabrón.
 
28 februari 2024
Playa del Confital: avontuurlijk strand met snorkelen, surfen, natuurlijke schoonheid en lokale cultuur. Must-visit bestemming op Gran Canaria.