Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
24 februari 2024
Ontdek Gran Canaria op de beste manieren: huur een auto, neem de bus, fiets, wandel, maak een boottocht of combineer vervoermiddelen.
 
20 februari 2024
Gran Canaria is een paradijs voor vegetariërs met een overvloed aan verse lokale producten en vegetarische restaurants. Hier zijn de top 5 plekken om te genieten van lokale vegetarische gerechten.
 
16 februari 2024
Ontdek de adrenalinestoot van parasailen op Gran Canaria. Geniet van prachtige uitzichten en volg de veiligheidstips voor een plezierige ervaring.
 
12 februari 2024
Ontdek de beste fotoplekken op Gran Canaria, zoals de Maspalomas Duinen, Roque Nublo, Puerto de Mogán en Las Palmas de Gran Canaria.
 
8 februari 2024
De 5 beste ijssalons op Gran Canaria bieden een breed scala aan smaken, van traditioneel tot uniek, met ambachtelijk gemaakt ijs van hoge kwaliteit.
 
4 februari 2024
Ontdek adembenemende valleien op Gran Canaria: rust, wandelroutes, watervallen, palmbomen en historische bezienswaardigheden. Geniet van de natuurpracht.
 
31 januari 2024
Ontdek de verborgen schat van Gran Canaria: Roque Bentayga, een spectaculaire rotsformatie met archeologische en culturele waarde.
 
27 januari 2024
Ontdek de adembenemende wandelpaden in de bergen van Gran Canaria! Bereid je voor op adembenemende uitzichten en een onvergetelijke reis!
 
23 januari 2024
Ontdek de schoonheid van Parque Natural de Tamadaba op Gran Canaria: weelderige bossen, indrukwekkende kliffen en adembenemende uitzichten.
 
19 januari 2024
De 5 beste plekken om te barbecueën op Gran Canaria: Playa de las Canteras, Parque Natural de Tamadaba, Puerto de Mogán, Playa de Amadores, Parque de Santa Catalina.
 
15 januari 2024
Mirador de la Degollada de Becerra biedt adembenemend uitzicht op Gran Canaria met bergen, valleien en de oceaan. Een must-visit plek voor natuurliefhebbers.
 
11 januari 2024
Ontdek de 5 beste kampeerplekken op Gran Canaria, met prachtige natuur en adembenemende uitzichten. Een onvergetelijke ervaring!
 
7 januari 2024
Puerto de las Nieves: pittoresk vissersdorp met prachtige stranden, iconische rotsformaties en heerlijke visgerechten. Must-visit op Gran Canaria.
 
3 januari 2024
Mirador de la Cumbre biedt adembenemend uitzicht op Gran Canaria. Perfect voor wandelen en picknicken. Een must-see attractie!
 
30 december 2023
Mirador del Balcón op Gran Canaria biedt adembenemend uitzicht op de oceaan en kliffen. Een must-visit bestemming voor natuurliefhebbers en ontspanning.