Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
21 mei 2023
Gran Canaria is niet alleen bekend om zijn zonnige klimaat en prachtige stranden, maar ook om zijn bloeiende biercultuur. Ontdek de beste plekken om te genieten van lokale en ambachtelijke bieren op het eiland, van brouwerijen zoals Cervecería Artesana La Fábrica en Trisquel Microcervecería tot traditionele bars zoals Bar Guapo en Bar Piti.
 
19 mei 2023
Gran Canaria is een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. Een van de meest indrukwekkende geologische formaties op het eiland is de Caldera de Bandama, een enorme vulkanische krater die boeiende kenmerken en adembenemende uitzichten biedt. In deze blogpost ontdek je hoe je deze fascinerende plek kunt bezoeken en welke wandelroutes je kunt volgen.
 
17 mei 2023
Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden, is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en natuur, maar ook om zijn uitstekende wijnen. Met een gunstig klimaat en vruchtbare grond is het een perfecte plek voor wijnstokken. In dit blogbericht nemen we je mee op een wijnreis en ontdekken we enkele van de beste plekken op Gran Canaria om te genieten van lokale wijnen.
 
15 mei 2023
Gran Canaria is een eiland vol spectaculaire stranden, maar er is één strand dat nog niet zo bekend is bij toeristen: Playa de las Alcaravaneras. Dit strand biedt rust, ontspanning en tal van activiteiten voor watersportliefhebbers, en is omgeven door groene zones en parken. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over deze verborgen parel op Gran Canaria.
 
13 mei 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn adembenemende landschappen en prachtige stranden, maar het eiland heeft ook een rijke culturele geschiedenis. Een van de meest opvallende culturele juweeltjes is het Teatro Pérez Galdós in de hoofdstad Las Palmas, waar we je in deze blogpost meenemen op een reis door de geschiedenis, architectuur en culturele betekenis van dit prachtige theater.
 
11 mei 2023
Gran Canaria, het op twee na grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een paradijs voor liefhebbers van visgerechten. Ontdek in dit artikel de beste plekken om te genieten van lokale visgerechten op dit eiland, dat gezegend is met een rijke culinaire geschiedenis en dagelijks verse vis en zeevruchten biedt.
 
9 mei 2023
Gran Canaria staat niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en adembenemende landschappen, maar ook om zijn bruisende nachtleven. In dit artikel delen we enkele van de beste manieren om te genieten van het nachtleven op Gran Canaria, of je nu op zoek bent naar een ontspannen avond of een nacht vol dansen en feesten.
 
7 mei 2023
Ontdek de verborgen schatten van Gran Canaria door een bezoek te brengen aan de adembenemende Barranco de Guiniguada. Dit beschermde natuurgebied biedt een unieke combinatie van rijke geschiedenis, inheemse flora en fauna en prachtige landschappen die ideaal zijn voor een onvergetelijke wandelervaring.
 
4 mei 2023
Gran Canaria is een paradijs voor watersportliefhebbers, met prachtige stranden en kristalheldere wateren die het eiland tot een populaire bestemming maken voor waterskiërs van over de hele wereld. In dit blog ontdek je de beste plekken om te waterskiën op Gran Canaria en krijg je tips om je waterski-ervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken.