Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
1 augustus 2023
Gran Canaria is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers met een overvloed aan prachtige landschappen, adembenemende uitzichten en unieke flora en fauna. Eén van de meest spectaculaire plekken die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan dit prachtige eiland, is Mirador de la Degollada de las Yeguas, een adembenemend uitkijkpunt gelegen op ongeveer 1000 meter boven zeeniveau in het zuiden van het eiland.
 
29 juli 2023
Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming vanwege zijn prachtige stranden en toeristische attracties. Maar het eiland heeft ook veel verborgen schatten waar je de lokale bevolking kunt ontmoeten en de Canarische cultuur kunt ervaren. Ontdek in dit blogartikel enkele van de beste plekken om te genieten van de lokale bevolking op Gran Canaria.
 
26 juli 2023
Ontdek de fascinerende geschiedenis van Gran Canaria en haar oorspronkelijke bewoners, de Guanches, in het Museo y Parque Arqueológico Cueva Pintada. Deze archeologische vindplaats biedt een uniek inzicht in het dagelijkse leven en de rituelen van de Guanches en is een must-see attractie tijdens je vakantie op Gran Canaria.
 
23 juli 2023
Gran Canaria staat niet alleen bekend om zijn zon en stranden, maar ook om zijn gevarieerde en smakelijke keuken. Voor veganisten en liefhebbers van plantaardige gerechten is Gran Canaria een waar paradijs. Ontdek in deze blog post de beste plekken om te genieten van lokale veganistische gerechten op het eiland.
 
20 juli 2023
Gran Canaria is een eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en adembenemende landschappen, maar er zijn ook verborgen parels die wachten om ontdekt te worden. Een van deze parels is Playa de la Guancha, een afgelegen strand aan de noordwestelijke kust van het eiland dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en adembenemende uitzichten.
 
17 juli 2023
Ontdek de unieke sfeer, verse producten en handgemaakte ambachten van de lokale markten op Gran Canaria. In deze blogpost nemen we je mee op een tour langs de beste markten op het eiland, zodat je kunt genieten van deze authentieke ervaringen tijdens je volgende vakantie naar dit prachtige eiland.
 
14 juli 2023
Roque Nublo is een majestueus natuurlijk icoon van Gran Canaria en biedt een onvergetelijk panoramisch uitzicht op de omliggende landschappen. In deze blog post nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar dit wonderlijke natuurwonder, waar je de geschiedenis, de flora en fauna en de beste wandelroutes leert kennen.
 
11 juli 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn prachtige stranden en toeristische attracties, maar er is één plek die zich onderscheidt van de rest: Playa de Güi Güi. Dit afgelegen strand is een verborgen juweel dat maar weinig toeristen kennen en een bezoek aan deze verborgen parel is een must voor elke avontuurlijke reiziger.
 
8 juli 2023
Op Gran Canaria is er een minder bekende maar fascinerende bezienswaardigheid: de Faro de Taliarte, een indrukwekkende vuurtoren met een belangrijke rol in de maritieme geschiedenis van het eiland. In dit artikel zullen we de geschiedenis, architectuur en het belang van de vuurtoren verkennen, evenals enkele tips geven over hoe je deze unieke locatie kunt bezoeken tijdens je verblijf op Gran Canaria.
 
5 juli 2023
Gran Canaria is meer dan alleen zon, zee en strand. Het eiland herbergt een scala aan verborgen pareltjes die wachten om ontdekt te worden. Lees verder om enkele van de meest betoverende plekjes te ontdekken die je niet wilt missen tijdens je bezoek aan dit prachtige eiland.
 
2 juli 2023
Ontdek de beste markten van Gran Canaria en geniet van een authentieke marktervaring tijdens je bezoek aan dit prachtige eiland. Gran Canaria staat bekend om zijn prachtige landschappen, adembenemende stranden en levendige cultuur, maar lokale markten zijn ook een belangrijk onderdeel van de cultuur en bieden een unieke kans om lokale producten, ambachten en delicatessen te ontdekken.
 
29 juni 2023
Gran Canaria staat niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en duinen, maar ook om zijn heerlijke Canarische keuken, waarbij de lokale broodjes een hoogtepunt zijn. In deze blogpost delen we de beste plekken waar je kunt genieten van de authentieke smaken van de lokale broodjes op Gran Canaria.
 
26 juni 2023
Gran Canaria is een idyllische zeilbestemming met een prachtige kustlijn en kristalhelder water. In dit artikel delen we de beste plekken om te zeilen op het eiland en geven we enkele tips om het meeste uit je zeilavontuur te halen.
 
24 juni 2023
Gran Canaria is een geliefde vakantiebestemming vanwege zijn zonnige klimaat en adembenemende stranden. In deze blogpost nemen we je mee op een tour langs de beste plekken om te zonnen op dit prachtige eiland.
 
22 juni 2023
Gran Canaria is een eiland vol adembenemende stranden en indrukwekkende landschappen. Maar tussen al deze bekende trekpleisters, schuilt er ook een verborgen juweeltje: Playa de El Risco. In deze tekst nemen we je mee op een reis naar dit afgelegen en ongerepte strand, waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van Gran Canaria.