Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
20 juni 2023
Ontdek de adembenemende Acantilados de la Playa de Mogán, een natuurlijk wonder gelegen aan de zuidwestkust van Gran Canaria. In deze blogpost delen we alle informatie die je nodig hebt voor een onvergetelijk avontuur langs deze spectaculaire kliffen en het charmante dorpje Puerto de Mogán.
 
18 juni 2023
Gran Canaria is niet alleen bekend om zijn zon, zee en strand, maar ook om zijn schitterende landschap dat perfect is om op de fiets te verkennen. In deze gids voor fietsliefhebbers lees je alles over hoe je dit prachtige eiland het beste kunt ontdekken op de fiets, inclusief enkele van de beste routes en praktische tips om van je fietsavontuur een onvergetelijke ervaring te maken.
 
16 juni 2023
Gran Canaria is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen, dankzij de prachtige stranden, adembenemende natuur en diverse attracties. In dit artikel delen we de leukste activiteiten en attracties voor een onvergetelijke vakantie met kinderen op het eiland.
 
14 juni 2023
Gran Canaria is een droombestemming voor joggers en hardlopers, met zijn prachtige stranden, natuurlijke landschappen en gunstige klimaat. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te joggen op het eiland, van vlakke promenades tot uitdagende bergpaden.
 
12 juni 2023
Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming vanwege het zonnige klimaat, de prachtige stranden en het kristalheldere water. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te genieten van de zee op dit prachtige eiland in de Atlantische Oceaan.
 
10 juni 2023
Gran Canaria is niet alleen een prachtig eiland met adembenemende landschappen en zonovergoten stranden, maar het is ook een paradijs voor shopaholics en liefhebbers van lokale producten. In deze gids ontdek je de beste winkelbestemmingen en wat je er kunt verwachten.
 
8 juni 2023
Gran Canaria is een perfecte bestemming voor mountainbikeliefhebbers dankzij het gevarieerde landschap en het uitstekende netwerk van paden en routes. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te mountainbiken op het eiland, van de zandduinen van Maspalomas tot de groene Tamadaba natuurpark en de imposante kliffen van de noordkust.
 
6 juni 2023
De Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo is een betoverende botanische tuin op Gran Canaria, die natuurliefhebbers en toeristen een onvergetelijke ervaring biedt. Met meer dan 27 hectare aan bloeiende flora en fauna is deze tuin een ware oase van rust en schoonheid. In deze blogpost verkennen we de hoogtepunten van deze magische wereld, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens je bezoek.
 
4 juni 2023
Gran Canaria is niet alleen een prachtig eiland met een aangenaam klimaat, maar biedt ook een overvloed aan verse vis en zeevruchten die op verschillende manieren worden bereid in de lokale keuken. In deze blogpost ontdek je de beste plekken op Gran Canaria om te genieten van de meest verrukkelijke zeevruchten.
 
2 juni 2023
Gran Canaria is een waar paradijs voor fijnproevers met een zoetekauw. Dit artikel verkent enkele van de beste plekken op het eiland waar je kunt genieten van de lokale snoepjes en desserts, van traditionele gebakjes tot moderne creaties.
 
31 mei 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn adembenemende landschappen en prachtige stranden, waaronder Playa de Amadores - een idyllisch, kunstmatig aangelegd strand met een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan. In dit blogartikel ontdekken we alles wat Playa de Amadores te bieden heeft en waarom het een must-visit bestemming is voor iedereen die Gran Canaria bezoekt.
 
29 mei 2023
Gran Canaria is een eiland met adembenemende zonsopgangen en talloze plekken om te genieten van de eerste zonnestralen van de dag. Van rotsformaties tot zandduinen en kustgebieden, in dit artikel bespreken we enkele van de beste plekken op het eiland om van een prachtige zonsopgang te genieten.
 
27 mei 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn prachtige stranden en adembenemende landschappen. Maar er is één strand dat minder bekend is, maar zeker de moeite waard om te bezoeken: Playa de Vagabundo. In dit blogitem nemen we je mee naar dit verborgen paradijs en delen we alles wat je moet weten over Playa de Vagabundo.
 
25 mei 2023
Gran Canaria is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en landschappen, maar ook om zijn unieke lokale frisdranken. In deze blogpost ontdek je de beste plekken op het eiland om te genieten van deze verfrissende drankjes en de lokale cultuur te proeven.
 
23 mei 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn prachtige stranden, maar ook om zijn indrukwekkende vulkanische landschappen. In dit artikel delen we de beste plekken om te genieten van de vulkanen op het eiland, van het iconische Roque Nublo tot de indrukwekkende Caldera de Bandama.