Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
26 december 2023
Ontdek de Hemelse Stranden van Gran Canaria: Ontspanning op Zijn Best! Prachtige stranden, rust en avontuur, voor elk wat wils.
 
22 december 2023
Pitoresk dorp met traditionele architectuur, lokale gastronomie, natuurlijke schoonheid en prachtige stranden op Gran Canaria.
 
18 december 2023
Bezoek de prachtige Iglesia de Nuestra Señora de la Candelaria op Gran Canaria! Indrukwekkende architectuur, geschiedenis en spiritualiteit.
 
14 december 2023
Gran Canaria biedt perfecte weersomstandigheden, variatie aan watersporten, prachtige onderwaterwereld, ideale windomstandigheden en professionele faciliteiten voor watersportliefhebbers.
 
10 december 2023
Ontdek de magie van Cueva Pintada, een archeologische site op Gran Canaria met prachtige muurschilderingen en een rijke geschiedenis. Een must-see bestemming!
 
6 december 2023
Ontdek de Hemelse Smaak van Lokale Chocolade op Gran Canaria. Chocolaterieën, historische chocoladehuizen en chocolademusea bieden een unieke ervaring.
 
2 december 2023
Playa del Inglés is het meest populaire strand van Gran Canaria en trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld. In deze blogpost delen we alles wat je moet weten over dit prachtige strand, van de geschiedenis tot de beste tijd om te bezoeken en de kosten die ermee gepaard gaan.
 
28 november 2023
Gran Canaria is een populaire bestemming voor zon-, zee- en strandliefhebbers. Een van de meest ongerepte en natuurlijke stranden op het eiland is Playa de los Tocinillos, een adembenemend mooi stukje strand dat bekend staat om zijn kristalheldere water en zachte zand.
 
24 november 2023
Charco Azul, gelegen in het hart van de bergen van Gran Canaria, is een verborgen schat die je niet mag missen. Ontdek deze prachtige plek en alles wat je moet weten over hoe je er komt en wat je kunt verwachten in deze blogpost.
 
20 november 2023
Gran Canaria is niet alleen bekend om zijn natuurlijke schoonheid en bruisende nachtleven, maar ook om zijn rijke geschiedenis en culturele erfgoederen. In deze blogpost ontdek je de beste plekken om te genieten van de geschiedenis op het eiland, van historische gebouwen en musea tot prachtige grotwoningen en uitkijkpunten.
 
16 november 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende steden, maar voor wie op zoek is naar rust en stilte zijn er ook talloze plekken op het eiland waar je kunt ontspannen in de natuur. Hier zijn enkele van de beste opties.
 
12 november 2023
Als je van plan bent om Gran Canaria te bezoeken, mag een bezoek aan de prachtige strandbars niet ontbreken. In dit artikel hebben we de beste strandbars op het eiland voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt genieten van een verfrissend drankje terwijl je ontspant op het strand.
 
8 november 2023
Puerto de Mogán, ook wel bekend als het "Venetië van Gran Canaria", is een pittoresk vissersdorpje gelegen aan de zuidwestkust van het eiland. Met charmante architectuur, een levendige markt en een prachtig strand trekt het jaarlijks duizenden toeristen. In deze tekst lees je alles wat je moet weten over Puerto de Mogán.
 
5 november 2023
Ontdek de Cuevas de Valerón, een van de meest indrukwekkende archeologische vindplaatsen van de Canarische Eilanden, gelegen in het noorden van Gran Canaria. Verken de grotten die oorspronkelijk werden gebruikt door de Guanches, de oorspronkelijke inwoners van het eiland, en ontdek de geschiedenis en de verborgen schatten die deze grotten te bieden hebben.
 
2 november 2023
Gran Canaria is een eiland vol verrassingen, met een van de verborgen schatten gelegen in Barranco de los Cernícalos. Deze spectaculaire kloof in het noordwesten van het eiland biedt adembenemende landschappen en activiteiten voor natuurliefhebbers en wandelaars.