Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
30 oktober 2023
Ontdek de magie van Gran Canaria's Piscina Natural de Roque Prieto, een natuurlijk zwembad dat is gevormd door vulkanische rotsen en een populaire bestemming is onder zowel toeristen als locals.
 
27 oktober 2023
Gran Canaria staat niet alleen bekend om zijn stranden en warm weer, maar ook om zijn adembenemende zonsondergangen. Ontdek hier de beste plekken om te genieten van deze magische momenten op het eiland.
 
24 oktober 2023
Ontdek het rustige en natuurlijke Playa de Tauro, een van de mooiste stranden van Gran Canaria. Dit prachtige stukje kustlijn biedt de perfecte combinatie van ontspanning, schoonheid en activiteiten voor iedereen die op zoek is naar een paradijs op aarde.
 
21 oktober 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn prachtige landschap en watervallen zijn daar een belangrijk onderdeel van. In deze blogpost delen we de beste plekken om te genieten van watervallen op het eiland, van het noorden tot het zuiden en van kloven tot natuurlijke zwembaden.
 
18 oktober 2023
Ontdek de wonderschone natuur van Parque Natural de Tamadaba op Gran Canaria. Dit nationale park biedt bezoekers een unieke kans om te genieten van de prachtige landschappen, de flora en fauna en de rijke geschiedenis van de regio. Lees verder voor tips over wat te zien en te doen tijdens je bezoek aan dit adembenemende natuurgebied.
 
15 oktober 2023
Gran Canaria heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Ontdek de rijke kunst en cultuur scene van het eiland met deze selectie van de beste plekken om van kunst te genieten, waaronder musea, galerijen en indrukwekkende openlucht kunstwerken.
 
12 oktober 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn stranden en nachtleven, maar er is meer te ontdekken op het eiland, zoals het Parque Natural de Pilancones. Dit natuurpark is een must-see bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers en biedt wandelpaden, fietsroutes, vogels kijken en picknickplaatsen.
 
9 oktober 2023
Ontdek de ongerepte natuur van Gran Canaria in het Parque Natural de Ojeda, Inagua y Pajonales, een van de meest indrukwekkende natuurgebieden van de Canarische Eilanden en een must-see voor elke natuurliefhebber.
 
6 oktober 2023
Een huwelijksreis is een bijzonder moment om te genieten van elkaars gezelschap en de liefde te vieren. Gran Canaria biedt prachtige stranden, spectaculaire uitzichten, heerlijk eten en tal van romantische activiteiten, dus in deze blogpost zullen we de meest romantische plekken op Gran Canaria bespreken om uw huwelijksreis onvergetelijk te maken.
 
3 oktober 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn bruisende nachtleven en biedt een breed scala aan uitgaansgelegenheden voor alle leeftijden en smaken. Van chique cocktailbars tot hippe nachtclubs, ontdek de beste uitgaansgelegenheden op het eiland in deze blogpost.
 
30 september 2023
Op zoek naar het beste strand van Gran Canaria? Dan moet je naar Playa de los Amadores! Dit prachtige strand is geliefd bij toeristen vanwege het gouden zand, kristalheldere water en de vele activiteiten die er te doen zijn. Ontdek hier wat Playa de los Amadores zo uniek maakt.
 
27 september 2023
Playa de Tufia op Gran Canaria is een verborgen parel aan de oostkust van het eiland, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige en afgelegen plek om te genieten van het strand. In deze blogpost ontdek je alles wat je moet weten over Playa de Tufia, van hoe je er komt tot wat je kunt verwachten van deze unieke plek.
 
24 september 2023
Gran Canaria is een paradijs voor kitesurfers vanwege de prachtige stranden, heldere wateren en uitstekende wind- en golfomstandigheden. In deze ultieme gids delen we de beste plekken om te kitesurfen op Gran Canaria en geven we tips voor een veilige en plezierige kitesurfervaring.
 
21 september 2023
Wanneer je op Gran Canaria bent, kan het gemakkelijk zijn om jezelf te verliezen in toeristische winkels. Maar als je de tijd neemt om de lokale winkels te ontdekken, zul je versteld staan van de verborgen juweeltjes die je kunt vinden. Hieronder vind je enkele van de beste plekken om te genieten van lokale winkels op Gran Canaria.
 
18 september 2023
Ontdek de verrukkelijke lokale sappen van Gran Canaria, die je nergens anders kunt vinden. In deze gids neem ik je mee naar de beste plekken om te genieten van deze unieke drankjes, van de boerenmarkt tot de beste sapbars en restaurants.