Blogs

Gran Canaria is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland biedt zon, zee, strand en een bruisend nachtleven, maar heeft ook veel te bieden op cultureel en natuurlijk gebied.
 
18 september 2023
Ontdek de verrukkelijke lokale sappen van Gran Canaria, die je nergens anders kunt vinden. In deze gids neem ik je mee naar de beste plekken om te genieten van deze unieke drankjes, van de boerenmarkt tot de beste sapbars en restaurants.
 
15 september 2023
Ontdek de geschiedenis van Casa de Colón, het beroemde huis van Columbus op Gran Canaria. Dit historische gebouw is niet alleen een museum, maar ook een cultureel centrum waar je meer kunt leren over de geschiedenis van de Canarische Eilanden en de rol die ze speelden in de ontdekking van Amerika.
 
12 september 2023
Gran Canaria is een van de beste bestemmingen in Europa voor surfers van alle niveaus. In deze blogpost zijn de beste plekken op het eiland op een rijtje gezet om te surfen, van populaire surfspots tot verborgen juweeltjes.
 
9 september 2023
Gran Canaria is niet alleen een prachtig eiland met spectaculaire landschappen en mooie stranden, maar het biedt ook geweldige plekken om te vliegeren. In deze blogpost delen we de beste plekken om te vliegeren op Gran Canaria en geven we tips voor een onvergetelijke ervaring.
 
6 september 2023
Gran Canaria is een van de prachtige Canarische Eilanden en biedt vakantiegangers een scala aan activiteiten en ervaringen die je nergens anders zult vinden. Ontdek de vijf onvergetelijke ervaringen die je kunt hebben op Gran Canaria, van het verkennen van de indrukwekkende natuur tot het ontdekken van de rijke cultuur en geschiedenis.
 
3 september 2023
Gran Canaria staat bekend om zijn dramatische landschappen, weelderige vegetatie en adembenemende uitzichten. In dit artikel delen we de beste plekken om te genieten van het spectaculaire uitzicht op Gran Canaria, zodat je je reis naar dit prachtige eiland nog onvergetelijker kunt maken.
 
31 augustus 2023
Ontdek het Museo de la Zafra, een verborgen parel op het prachtige eiland Gran Canaria dat gewijd is aan de geschiedenis van de tomatenteelt en de zafra, of oogstperiode. In dit artikel zullen we deze unieke bestemming verkennen en ontdekken wat het te bieden heeft voor bezoekers die op zoek zijn naar een authentieke en verrijkende ervaring op Gran Canaria.
 
28 augustus 2023
Ontdek het verborgen pareltje van Gran Canaria: Playa de El Confital. Dit afgelegen strand biedt een unieke en rustige omgeving, kristalheldere zwembaden en een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Lees verder voor meer informatie over deze betoverende plek en wat je kunt doen tijdens een bezoek.
 
25 augustus 2023
Ontdek de rijke culturele geschiedenis van Gran Canaria door een bezoek te brengen aan Casa-Museo Tomás Morales, een fascinerend museum gewijd aan de beroemde Canarische dichter Tomás Morales, gelegen in het pittoreske stadje Moya in het noorden van het eiland. In dit blogartikel nemen we je mee op een rondleiding door deze bijzondere plek en ontdekken we wat het te bieden heeft.
 
22 augustus 2023
Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming in de Canarische Eilanden en een waar paradijs voor watersportliefhebbers. In dit artikel presenteren we enkele van de beste plekken om te wakeboarden op het eiland, zodat u uw vakantie vol adrenaline kunt plannen.
 
19 augustus 2023
Gran Canaria is niet alleen bekend om zijn adembenemende landschappen en zonnige stranden, maar ook om zijn culinaire hoogstandjes. In deze blog post nemen we je mee op een culinaire reis langs de beste plekken om te genieten van de lokale street food op Gran Canaria, van de historische markten in Las Palmas tot de charmante straatjes van het pittoreske dorp Teror.
 
16 augustus 2023
Gran Canaria is een populaire bestemming van de Canarische Eilanden, bekend om zijn prachtige stranden en aangename klimaat. Maar voor wie op zoek is naar een rustige en authentieke ervaring, is er een verborgen parel genaamd Playa de la Aldea. In deze blog nemen we je mee naar dit unieke strand en vertellen we alles wat je moet weten om te genieten van een ontspannen dag weg van de drukte van de meer toeristische gebieden.
 
13 augustus 2023
Ontdek de prachtige kunst van Gran Canaria in het Museo Néstor, een museum gewijd aan de beroemde Canarische schilder Néstor Martín-Fernández de la Torre, dat een must-see is voor zowel kunstliefhebbers als bezoekers die op zoek zijn naar een beter begrip van de lokale cultuur.
 
10 augustus 2023
Gran Canaria is een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige stranden, het bruisende nachtleven en het rijke culturele erfgoed. Een van de verborgen juweeltjes van het eiland is de historische Iglesia de San Francisco de Asís, een prachtige kerk die een bezoek waard is om de rijke geschiedenis en kunstwerken te ontdekken.
 
7 augustus 2023
Ontdek de rijke geschiedenis en betoverende architectuur van de Iglesia de San Juan Bautista, een prachtige kerk gelegen in het pittoreske dorpje Arucas op het eiland Gran Canaria, dat naast zijn prachtige stranden en landschappen ook een rijke cultuur te bieden heeft.